• Vi er åpen fra mandag til lørdag og etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Aquarius Sea Lion LV

  • 29 950 NOK


Tilgjengelig
Del

Sea Lion er en kajakk av britisk kajaktype. Ekstraordinær smidig og rask , den er mer enn 5 meter lang. Utmerkede nautiske egenskaper er oppnådd på grunn av bruken av en innovativ, nesten flat bunn med en veldig bred V-konusvinkel.

Sammenlignet med Sea Lion HV har kajakken en mye mindre forskyvning. Den passer for folk som veier 70-90 kg eller for turer med mindre bagasje. Den er ment for kajakkpadling med skjegg, uten ror. Beard holder en rett kurs, stabiliserer kajakken på høye bølger og under stopp.

Sea Lion LV har standardutstyr med to store vanntette bagasjeluker og en dags luke bak cockpit. Bagasjeromluker for hekk er uavhengige (delt av et ekstra tredje skott). Det er et ekstra rom for små ting og et profilert sted for et kompass i baugen.

" Sea Lion LV er en ekstraordinær havkajakk for lettere menn og kvinner. Den er preget av utmerket smidighet, stabilitet og komfort. Den er bemerkelsesverdig i en turbulent bølge - den gir en følelse av sikkerhet uavhengig av forholdene ." - er oppfatningen etter de første testene.

Standardutstyr :
Skjegg, dekklinjer, 3 lasterom + lite lasterom som kan lukkes i cockpit


UTSTYRSPAKKEN INKLUDERER PADLEÅR + PADLEVEST + SPRAYDEKSEL

REDNINGSVESTER ER TILGJENGELIG I STØRRELSE S TIL XXL


MATERIALER
Club +: vakuum
Carbon / kevlar + vacuum
Carbon: Full carbon + vacuum

DIMENSJONER
Lengde: 525 cm
Bredde: 52 cm
Ytre cockpit: - 82 x 44 cm
Indre cockpit: 79 × 39 cm

VEKT
Klubb +: 22 kg
Karbon / kevlar + vakuum: 22 kg
Karbon: 19 kg

FARGER
RAL-palett

FARGEORDNINGER
Classic, Pro +, Orca

FORSKYTTING
Kajakk: 292 l.
Frontluke: 72 l.
Bakluke: 63 l.
Dagluke: 36 l.
Padlevekt: 70 - 90 kg.