• Vi er åpen fra mandag til lørdag og etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Om oss

Alt av båter! 

MyBoat er en plattform spesialisert på det maritime fritidsmarkedet og betjener det Skandinaviske markedet. Vi tilbyr hundrevis av båter i ulike kategorier og størrelser. Enten du leter etter en motorbåt, en fiskebåt, en kajakk eller til og med en luksuriøs yacht, så finner du det her! 


Våre eksperter er klare til å hjelpe deg.

MyBoat er en del av Nordic Gateway med hovedkontor i Bergen. Som en del av Baltic Gateway Group har vi tre tiår med erfaring som turoperatør for cruiseindustrien.

Som iherdige båtentusiaster har vi nøye valgt våre båter for deg slik at vi kan gi deg den beste maritime opplevelsen. Profesjonalitet i alle ledd og dedikerte ansatte er hjørnesteiner i vår bedrift. 


Sikker betaling og de beste prisene

Vi skal være prispresser på det Skandinaviske markedet. Sammenlign oss med de du vil. MyBoat.no er stedet for deg som søker etter båt.

Vi tilbyr sikker betaling fra Klarna, Nets, Visa/Mastercard. Trenger du lån med lengre tidsperspektiv er vi behjelpelig med det.