• Vi er åpen fra mandag til lørdag og etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Aquarius Sea Ghost

  • 28 699 NOK

Tilgjengelig
Del

Sea Ghost-kajakk er designet av Johan Wirsen, en verdsatt havkajakkdesigner fra Sverige. Kajakken er et svar på kundenes forventninger som ble vekket etter at produksjonen av populære Ocean Spirit ble avviklet. Sammenlignet med den opprinnelige modellen er det lagt til profilerte rom for et selvredningssystem.

Den optimale balansen mellom hastighet og stabilitet er oppnådd ved bruk av ‘svensk form’ (den bredeste delen av kajakken er bak cockpiten). Bunnen produsert i en 'hard chine' form gir utmerket navigasjonsevne. Kajakken har en romslig cockpit, forhøyet i baugen som beskytter deg mot høye bølger, og noe som gjør det å tre  inn- og ut av kajakken veldig behagelig. Et lavt dekk opprettholder høy sidestabilitet, selv under sterk vind og store bølger.

Sea Ghost har standardutstyr med justerbare fotstøtter, tre uavhengige bagasjeluker (inkludert en dags luke), rigging og en skeg som kan byttes ut med et valgfritt ror.

"Sea Ghost blir ofte valgt av mindre erfarne brukere på grunn av sin enestående stabilitet i denne klassen og universaliteten. Jeg anbefaler Sea Ghost som din første havkajakk." -sier Johan Wirsen


UTSTYRSPAKKEN INKLUDERER PADDLEÅRE + PADLEVEST + SPRUTTREKK

REDNINGSVESTER ER TILGJENGELIG I STØRRELSE S TIL XXL


MATERIALER
Club: Diolen / kevlar + vakum
Club +: Karbon / kevlar + vakum
Karbon: Full karbon + vakum

DIMENSJONER
Lengde: 525 cm
Bredde: 58 cm
Ytre cockpit: 82 x 44 cm

VEKT
Kevlar: 22 kg

FARGER
RAL-palett

FARGEORDNINGER
Klassisk, Pro +, Orca

Padlevekt: 80-100 kg