• Vi er åpen fra mandag til lørdag og etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Aquarius Sea Emotion 505 PE

  • 16 499 NOK


Tilgjengelig
Del

En enkel polyetylen havkajakk for erfarne kajakkere. SEA EMOTION 505 PE er en etterfølger av den verdsatte komposittkajakken SEA EMOTION 505. Sammenlignet med originalen er det lagt til to indre kjøler som løper gjennom hele bunnlengden.

Kajakken oppfører seg utmerket på turbulente bølger og under plutselige svinger. Den veldig dynamiske karakteristikken er oppnådd ved å designe et kortere og smalere skrog sammenlignet med klassiske havkajakker. SEA EMOTION 505 PE er preget av praktfulle nautiske egenskaper. En innovativ, nesten flat bunn av en veldig bred V-kjeglevinkel har blitt brukt i skrogkonstruksjonen, noe som sikrer god sidestabilitet i høyere bølger og hastighet samt enkel styring. To indre kjøler hjelper til med å opprettholde en rett kurs.

Dekket er senket bak cockpiten, slik at du kan ligge på ryggen og hvile. Høy komfort under veldig lange turer tilbys av et anatomisk sete som er utformet med en termoformingsmetode og dekket med elastisk skum .

Sea Emotion har to store bagasjeluker (baug og akter) og en ekstra vanntett dagsluke (3 l.) bak cockpit. Et ekstra vanntett rom for små ting (2 l.) er montert i baugen. Bagasjelukene for akterenden er uavhengige (delt av et ekstra tredje skott) og har individuelle kummer. Beslag er plassert under spesielt profilerte hull i dekket.


UTSTYRSPAKKEN INKLUDERER PADDLEÅRE + PADLEVEST + SPRUTTREKK

REDNINGSVESTER ER TILGJENGELIGE I STØRRELSER FRA S TIL XXL
DIMENSJONER
Lengde: 505 cm
Bredde: 56 cm
Ytre cockpit: 87 x 48 cm
Indre cockpit: 79 x 40 cm
VEKT
25 kg
MATERIALER
Polyetylen
COCKPIT STØRRELSE
Foran og bak: 50 l
Liten: Bak: 3 L; Foran: 2 l
FARGER
Lime / Rød / Gul


Sikre deg din kajkakk for sommeren I dag. Kjøp den nå og få den levert I tide!

Vi tilbyr betaling med Klarna. Få varen først, betal etterpå!