• Vi er åpen fra mandag til lørdag og etter avtale for alle kunder hele døgnet, hver dag. Ring oss eller send mail for å avtale tid for ditt besøk.

Luna 49 Power

  • 0 NOK

Ikke nøl med å kontakte oss på artur@myboat.no dersom du ønsker å vite mer om dette produktet og motta ett tilbud tilpasset dine ønsker.

Del

Luna 49 Power

Hos Luna Katamaran samler vi kjente båtbyggere fra hele verden for å skape innovative nye design som gir ett nytt nivå av komfort, luksus og nytelse.
Vi er fokusert  på å lage båter med den nyeste teknologien og høyeste kvalitet og håndverk, noe som ofte mangler i den masseproduserte båtbyggerbransjen. 

Våre katamaraner har en moderne unik linje, gode seilegenskaper og er miljøvennlige.
Luna katamarans båtverft ligger i Kroatia, i den vakre byen Split, hvor vi sammen med de mest erfarne håndverkerne jobber for å realisere dine drømmer. 

Helt fra starten har Luna Katamaran vært ett selskap med lidenskap for å bygge uvanlige og innovative katamaraner.
Hvert medlem av teamet vårt bruker sin erfaring og forpliktelse til å skape enheter som kan oppfylle fremtidige eieres drøm og begynnelsen på ett uforglemmelig hav eventyr. 

Luna 49 Power er en yacht der vi har kombinert moderne design, utmerket ytelse og sørget for at interiøret er komfortabelt og romslig for alle om bord.
Hver meter er gjennomtenkt og laget med fokus på detaljer. Takket vært dette vil dine gjeste føle seg spesielle og unike.
Vi bruker det beste materialene og komponentene!
Luna 49 Power tiltrekker seg særlig oppmerksomhet med sin sporty linje, men den er veldig økonomisk.
Hvis du leter etter en deilig sjøvilla som vil møte dine krav med sitt moderne utseende og økonomiske drift, vil du garantert like denne modellen. 

Designer av anerkjente designere og produsert i Kroatia

Det som kjennetegner Luna 49 Power er en moderne og unik linje med sporty stil. Katamaranen vekker oppmerksomhet fra utsiden og det elegante interiøret bekrefter at det er en yacht for krevende kunder. Dette er ett prosjekt verdsatt av designere, utført av erfarne håndverkere fra hele verden. 

Alt du trenger for å slappe av på en yacht

Luna 49 Power er nøye gjennomtenkt for å gi deg og dine gjester en luksuriøs ferie. På katamaranen, foran inngangen, er det en romslig aktersalong med to bord. Et ideelt sted å møte mange mennesker. Den øvre broen har også løsninger som øker avspenningsnivået. I baugen venter deg og dine reisende et soldekk med soner for avslapping. 

Elegant og funksjonelt interiør

Inngangen til den sentrale loungen viser at det er ett stilig ferdigstilt interiør.
Den unike sammensetningen av farger og mønstre, en behagelig seksjon med en hjørnesofa og ett kjøkken tiltrekker oppmerksomhet.
Katamaranen har 4 lugarer med eget tilhørende bar, noe som gjør at alle gjester kan ha det privat.
Lekre møbler som er unike på grunn av kombinasjonen av corian og tre.
Et gjennomtenkt design og fokus på detaljer gir effekten av ett elegant og samtidig hjemmekoselig interiør. Lugarene har aircondition og store senger.

Enkelt kontrollsystem 

Enkelt og praktisk kontroll - dette var ett av våre store mål da vi designet denne yachten.
Styrmannsbordet ble plassert i den sentrale salongen da det er her kontrollpanelet er montert, dette gir en mulighet for lang navigering på autopiloten.
Rattet er derimot plasser på det høye øvre dekket, hvor kapteinen har utmerket sikt og gjestene får seg en flott opplevelse.
Det er mulig takket være en stor skipperbenk.
12V/24V-systemet og de elektriske komponentene kan meget enkelt betjenes og overvåkes gjennom menyen for yacht-kontroll, overvåkingssystem er tilgjengelig på rorstasjonene på flybridge og ved navigasjonsstasjonen i kabin.

Økonomisk katamaran

Moderne design er ikke den eneste prioriteringen for våre båter, teknologi og løsninger som er ansvarlig for økonomisk bruk er like viktig.
Den er i tillegg svært smidig. 

Hvis du leter etter en delikat sjøvilla som vil møte dine krav til ett moderne utseende og økonomisk drift, vil du elske denne modellen. 

Kjennetegn

Lengde: 14,9 Drivstofftank: 2 x 500 l
Bredde: 7,7 mAvløp: 2 x 66 l
Dypgang: 1,4 mMotor: 2 x 57 hp 
Lys forskyvning (EEC): 16,2 tCE sertifikasjon: A
Vanntank: 4 x 240 lDesign: Luna Catamarans i samarbeid med Yacht Design Collective


Kom innom oss i Kanalveien for en hyggelig båthandel. 


Wave 50

Vi vil snart motta nye varer. Kontakt oss for en dato og registrer deg på ventelisten.

Luna 49 Sail

Vi vil snart motta nye varer. Kontakt oss for en dato og registrer deg på ventelisten.

Luna 47 Sail

Vi vil snart motta nye varer. Kontakt oss for en dato og registrer deg på ventelisten.